Askøy påmeldinger > Påmeldinger > Dåp

Hvordan fylle ut påmeldingsskjema til dåp

 

PÅMELDING TIL DÅP

For å starte utfyllingen, trenger du et personnummer. Hvis du ikke har personnummeret til barnet som skal døpes, kan du bruke ditt eget personnummer. Du vil motta en kode på sms, som du må bruke for å gå videre i registreringsprosessen.

 

Klikk på "Ny registrering" og velg kirke og dato som du ønsker dåp (det er bare mulig å velge en dato). Dersom barnets navn ikke er bestemt, eller det er andre opplysninger som ennå ikke er klar, kan påmelding likevel sendes inn. Du vil i løpet av kort tid motta en epost med bekreftelse av forespørsel for dåpsdato.

 

Dersom det er ledig plass i ønsket kirke, og ønsket dato, vil du etter noen dager få en sms og e-post fra Askøy kirkekontor om at dåpspåmeldingen er bekreftet. Dersom du ønsker å endre dåpsdato, må du ta kontakt med kirkekontoret. I den samme eposten vil du også motta informasjon om hvor og når dere skal møte til dåpssamtale. Foreldre og fadre deltar på dåpssamtalen.

 

Etter bekreftelse av dato for dåpen er mottatt på sms og e-post fra Askøy kirkekontor, kan du klikke på lenken «Jeg vil åpne en registrering», og oppdatere innhold. Bruk samme person - og telefonnummer som ved første innlogging.

 

Husk å sende melding om navnevalg til NAV i god tid før dåpen finner sted.

Dåpsregistrering